Qui som

Som un equip de psicòlegs generals sanitaris, especialitzats en psicoteràpia Individual, psicoteràpia grupal, teràpia de parella i teràpia familiar amb una llarga trajectòria en aquest àmbit.

Egoitz Urberuaga Gallastegui

Sóc psicòleg col·legiat, psicòleg general sanitari, Psicoterapeuta i Grupanalista amb amplia experiència en psicoteràpia individual i en psicoteràpia de Grup.

Com a psicoterapeuta estic permanentment vinculat als avenços de la psicoteràpia des de la perspectiva relacional doncs és la base que dona sentit a la meva manera d’entendre al ésser humà com a ésser que es crea i es compren a través d’un altre. Ofereixo Psicoteràpia individual de parella i de grup a Barcelona i a Badalona Centre.

Col·laboro amb diferents organitzacions de l’àmbit de la Salut mental (Psicoleg a la Llar residència de Sant Joan de Deu, i al servei de grups de suport emocional del ayuntamient de Barcelona).

Com a persona vinculada a la música comprenc el potencial que té la música per a facilitar la connexió emocional i per això col·laboro en projectes de musicoteràpia com a terapeuta (ACMT27), com a docent al Màster de musicoteràpia de la IL·3-UB, com a formador i supervisor (ST-007) de musicoterapeutes a la plataforma “Musicoteràpia Relacional” i com a membre del grup de treball de musicoteràpia del COPC ( Col·legi oficial de Psicòlegs de Catalunya.)

Ofereixo:

  • · Psicoteràpia Individual, de grup i de Parella.
  • · Grups de suport emocional en el context de crisi actual: on-line i presencial.
  • · Psicotèrapia individual on-line.
  • · Adolescents i adults.
  • · Nens amb TEA i families
Júlia Slater Ibañez

Em dic Júlia i sóc Psicòloga General Sanitària amb 20 anys d’experiència acompanyant processos de Psicoteràpia. En els últims 15 anys, m’he especialitzat també en psicoteràpia de Grup.

Des de 2015 treballo acompanyant famílies en processos terapèutics i centrant-me en les dinàmiques familiars per abordar dificultats que presenten els infants. En aquesta mateixa línia ofereixo teràpia de parella.

En la meva trajectòria en l’àmbit de la salut i de l’àmbit social he acabat acompanyant equips en la seva tasca d’acompanyar processos.

Si vols arribar ràpid ves-hi sol, si vols arribar lluny ves-hi acompanyat” UBUNTU

Crec fermament en que les persones només necessitem donar-nos l’oportunitat a comprendre el que sentim i fem i a descobrir-ho acompanyats, per poder generar així experiències diferents que ens facilitin el canvi cap on volem anar.

Ofereixo:

  • · Psicoteràpia Individual, de grup, Familiar i de Parella.
  • · Idiomes; Català, Castellà i Anglès
  • · Supervisió individual o grupal a professionals.
  • · Supervisió d’equips l’àmbit de salut, social i d’ensenyament formal.
Àngels Cañas Cebrian

Sóc psicòloga sanitària col.legiada amb més de 15 anys d´experiència en psicoteràpia i en acompanyar a les persones a través del seu propi procès personal ajudant-les a crèixer  i a viure les dificultats d´una manera més sana i flexible.

Treballo tant a nivell individual com grupal segons les necessitats de la persona.

Durant els últims 4 anys també he desenvolupat  experiència en donar suport i supervisió externa a equips d´atenció directa en el món social i de la salut mental.

Em motiva la il.lusió de veure progressar a les persones que acudeixen a teràpia, a la vegada que creixo  jo com a professional i com a persona.

Ofereixo:

-Psicoteràpia individual i grupal

– Supervisió equips professionals en el camp de la salut mental.

– Possibilitat de teràpia online

Alba Borrego

Em dic Alba Borrego Jiménez, sóc llicenciada en Psicologia, estic inscrita com a Psicòloga General Sanitaria en el Departament de Salut de Catalunya i acreditada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya amb número 21884. Estic especialitzada en Teràpia Familiar Sistèmica i en Psicoteràpia Analítica Grupal (Grupoanàlisis), i col·laboro amb el projecte Psicoxarxa Solidària del COPC d’atenció psicològica a persones amb pocs o cap recurs econòmic.

Des del 2010 acompanyo processos psicoterapèutics amb infants, adolescents i/o adults de manera individual, familiar o de parella en funció de les dificultats i/o els aspectes a treballar en cada situació. Treballo des d’una perspectiva sistèmica i dinàmica, entenent la complexitat i profunditat de les dificultats i potencialitats de les persones per tal d’ajudar a promoure processos de canvi que fomentin el seu benestar personal.

Actualment estic atenent en Santa Coloma de Gramenet i Badalona (centre).

Ofereixo:

Psicoteràpia individual amb nens i nenes, adolescents i adults.

Teràpia familiar, de parella i grupal.

Psicoteràpia online.

Supervisió de casos.

Esteban  Torregrossa

El meu nom és Esteve i sóc Terapeuta Expert en Intervenció Familiar i de Parella. Fa 18 anys que treballo a l’àmbit de la família i fa 4 que ho compagino més específicament amb l’acompanyament terapèutic familiar i grupal a través del projecte Tximeleta.

He estat centrat els últims 14 anys en el treball amb famílies, les dinàmiques de relació i l’enfocament al canvi, a través de les tècniques d’intervenció social, la programació neurolingüística, la Teràpia Breu Centrada en Solucions i la Teràpia Familiar Sistèmica. 

«La millor manera de predir el futur, és crear-lo» Peter Drucker

M’encanta posar-me al costat de les persones i implicar-me en el projecte de millora. La família és el nucli d’allò comunitari i el bé comú és viure millor. 

Ofereixo:

· Teràpia Familiar i de Parella.

· Acompanyament educatiu en la criança i l’adolescència 

· Supervisió d’equips l’àmbit comunitari i d’ensenyament formal.