Supervisó a professionals

Des del nostre enfoc i amb els anys que portem de trajectòria, entenem com a bàsic i imprescindible que els professionals de l’àmbit ens revisem i supervisem. Som persones a qui ens passen coses i sentim en la relació amb els altres i és per això que poder estar sempre en connexió amb el que ens passa a nosaltres en la relació terapèutica és primordial.

Oferim supervisió Individual i supervisió en grup.

Supervisió Individual: La supervisió individual implica un espai amb el Supervisor on revisar casos individuals que estan removent, generant dubtes o on un es troba estancat. La proposta sol ser quinzenal tot i que sempre s’ajusta a la necessitat de cada cas.

Supervisió Grupal: La supervisió grupal és la recomanada per a supervisar grups, la millor mirada cap a un grup la pot oferir un grup, un grup que et permet emmirallar allò que s’està presentant en el aquí i ara.

La Supervisió grupal té la força del grup i implica que tots els companys aporten visió i comparteixen experiències suposa una ampliació de la mirada molt potent.

La Supervisió grupal però, també és molt adequada per a supervisar el que es necessiti supervisar, casos individuals, gestions d’equip…

Sempre es triarà segons el que el professional es senti més còmoda o el que puguem entendre plegats que és la millor opció atenent a les circumstàncies.


Psicoteràpia Individual

Psicoteràpia de Grup

Teràpia de Parella

Psicoteràpia familiar

Supervisió a professionals

Serveis Covid-19