Psicoterapia individual

La Psicoteràpia individual, dona resposta a la necessitat de conèixer-se un mateix, comprendre’s i poder identificar aquells patrons que estan relacionats amb la dificultat, el patiment i el malestar que es sent. Identificar aquests patrons permet poder-los canviar i que deixin de generar tal efecte.

En el moment que una persona es permet compartir i deixar-se acompanyar i ho fa a través d’anar-se coneixent i comprenent, molts dels elements significatius de la seva manera de funcionar canvien. Aquest moviment genera també canvi en l’estat anímic, l’autoconcepte i la manera de relacionar-se amb el mon.

A través d’espais setmanals amb el terapeuta s’estableix un vincle que permet explorar amb seguretat la historia i el funcionament d’un mateix per assolir un major benestar.

Si et sents molt trist, si et sents desanimat per el present i el futur, si t’assalten moltes pors, si no saps com enfrontar-te a situacions socials, si tens atacs d’ansietat que no pots controlar, si t’ha sobrepassat alguna o moltes situacions, si tens dependències o addiccions que et sobrepassen….. o si sents altres coses que et generen patiment, insatisfacció o incapacitat, un espai de psicoteràpia individual, de ben segur que serà el primer pas per sortir del lloc on et trobes per poder avançar.


Psicoteràpia Individual

Psicoteràpia de Grup

Teràpia de Parella

Psicoteràpia familiar

Supervisió a professionals

Serveis Covid-19