Psicoteràpia de grup

Les persones som éssers socials que som en relació als altres. Hi ha poques coses d’una persona que s’expliquin des de la individualitat exclusivament dons totes ens hem construït en el cor d’un grup.

La psicoteràpia de Grup és l’oportunitat d’experienciar en un context segur i acompanyat, les dificultats que un té en les relacions amb els altres i amb un mateix. És un espai on descobrir-se a través de la mirada dels altres i a través de veure’s reflectit en el que a l’altre li passa o sent.

Un espai on aprendre a comunicar-se, a compartir i a estimar-se un mateix.

A partir de l’espai grupal amb companys de grup que també senten coses similars i es troben en situació de dificultat o patiment, descobrim que tots podem aportar i rebre i podem créixer junts.

La psicoteràpia de grup pot ser l’eina ideal per treballar dificultats en l’àrea relacional, però també pot ser un bon espai per a reconstruir-se des d’un estat de patiment i trobar una millora del benestar personal.

La teràpia de grup sempre va precedida de 3 ó 4 sessions individuals per valorar junts si el grup és la millor opció per cadascú.


Psicoteràpia Individual

Psicoteràpia de Grup

Teràpia de Parella

Psicoteràpia familiar

Supervisió a professionals

Serveis Covid-19