Qui som

Som un equip de psicòlegs generals sanitaris, especialitzats en psicoteràpia Individual, psicoteràpia grupal, teràpia de parella i teràpia familiar amb una llarga trajectòria en aquest àmbit.

Egoitz Urberuaga Gallastegui

Sóc psicòleg col·legiat, psicòleg general sanitari, Psicoterapeuta i Grupanalista amb amplia experiència en psicoteràpia individual i en psicoteràpia de Grup.

Com a psicoterapeuta estic permanentment vinculat als avenços de la psicoteràpia des de la perspectiva relacional doncs és la base que dona sentit a la meva manera d’entendre al ésser humà com a ésser que es crea i es compren a través d’un altre. Ofereixo Psicoteràpia individual de parella i de grup a Barcelona i a Badalona Centre.

Col·laboro amb diferents organitzacions de l’àmbit de la Salut mental (Psicoleg a la Llar residència de Sant Joan de Deu, i al servei de grups de suport emocional del ayuntamient de Barcelona).

Com a persona vinculada a la música comprenc el potencial que té la música per a facilitar la connexió emocional i per això col·laboro en projectes de musicoteràpia com a terapeuta (ACMT27), com a docent al Màster de musicoteràpia de la IL·3-UB, com a formador i supervisor (ST-007) de musicoterapeutes a la plataforma “Musicoteràpia Relacional” i com a membre del grup de treball de musicoteràpia del COPC ( Col·legi oficial de Psicòlegs de Catalunya.)

Ofereixo:

  • · Psicoteràpia Individual, de grup i de Parella.
  • · Grups de suport emocional en el context de crisi actual: on-line i presencial.
  • · Psicotèrapia individual on-line.
  • · Adolescents i adults.
  • · Nens amb TEA i families
Júlia Slater Ibañez

Em dic Júlia i sóc Psicòloga General Sanitària amb 20 anys d’experiència acompanyant processos de Psicoteràpia. En els últims 15 anys, m’he especialitzat també en psicoteràpia de Grup.

Des de 2015 treballo acompanyant famílies en processos terapèutics i centrant-me en les dinàmiques familiars per abordar dificultats que presenten els infants. En aquesta mateixa línia ofereixo teràpia de parella.

En la meva trajectòria en l’àmbit de la salut i de l’àmbit social he acabat acompanyant equips en la seva tasca d’acompanyar processos.

Si vols arribar ràpid ves-hi sol, si vols arribar lluny ves-hi acompanyat” UBUNTU

Crec fermament en que les persones només necessitem donar-nos l’oportunitat a comprendre el que sentim i fem i a descobrir-ho acompanyats, per poder generar així experiències diferents que ens facilitin el canvi cap on volem anar.

Ofereixo:

  • · Psicoteràpia Individual, de grup, Familiar i de Parella.
  • · Idiomes; Català, Castellà i Anglès
  • · Supervisió individual o grupal a professionals.
  • · Supervisió d’equips l’àmbit de salut, social i d’ensenyament formal.
Àngels Cañas Cebrian